Selecteer een pagina

Reader en healer met beide benen op de grond

Reading

 

Helderheid over je levensvraag

Heb je een vraag over jezelf of je leven? Puzzel je, maar kom je er niet uit? De antwoorden zitten in jou, maar vaak kom je daar zelf niet bij en blijf je ronddraaien in hetzelfde kringetje. In een reading maak ik helder wat er aan de hand is, hoe dat zo gekomen is en hoe je verder wil. Ik ‘lees’ jouw energie, ik vertel je wat jij op een dieper niveau weet over jezelf en je leven.

Meer inzicht in jezelf en ruimte voor nieuwe stappen

Een reading levert je meer inzicht op in jezelf, je relatie met anderen en wat je doelen zijn. Je kan het zien als eerste stap in het veranderen van jezelf of aspecten in je leven. Die bewustwording en helderheid kan al een verandering in gang zetten. Het geeft je de ruimte en vertrouwen om nieuwe stappen te zetten. Het kan ook zijn dat je juist tot de conclusie komt dat het even prima is zoals het is. Je gaat sowieso de deur uit met meer inzicht.

Algemene reading of themareading

Je kan kiezen voor een algemene reading, je bepaalt dan onbewust zelf wat er naar voren komt, of je kiest voor een reading op een thema. Bijvoorbeeld:

Je kan ook een andere vraag hebben, de antwoorden laten zich in de energie wel zien.

Twijfel je nog? Lees hieronder verder.

Een reading is voor jou als je

  • Behoefte hebt aan meer helderheid over jezelf, jouw kind of iets wat in je leven speelt.
  • Je merkt dat je al denkend je puzzel niet kan oplossen.
  • Je meer inzicht wil in jezelf en wat je drijft.
  • Je meer inzicht wil in een relatie.
  • Je meer balans wil ervaren in jezelf
  • Meer in contact wil komen met jouw eigen weten.
Ik bied je inzicht en soms de sleutel tot een oplossing of antwoord. Als er überhaupt iets op te lossen of te beantwoorden valt. En goed beschouwd ben ik het niet die voor een sleutel zorgt, je bent het zelf. Het is tenslotte de informatie in jou die je meer helderheid geeft. Je was je alleen nog niet bewust van die informatie.

“Abeke kan zeer nauwkeurig lezen en ik werd keer op keer geraakt. Ik voelde dat het klopte wat ze las. Het was alsof er een grijze sluier werd opgelicht en er allemaal losse eindjes aan elkaar konden worden geknoopt.”

Inge

“Abeke wist tijdens de reading trefzeker te omschrijven waar ik me begaf op dit moment van mijn levensreis. De reading en healing hebben een soort kalmte in me teweeg gebracht. De kalmte van het los kunnen laten. Van het vertrouwen dat het weer goed komt. Het is voor mij een ‘voor’ en ‘na’ Abeke geworden. Het heeft iets in beweging gebracht, precies dat wat ik nodig had.”
Anne

“De eerste keer dat ik bij Abeke kwam wist ze alleen mijn naam en binnen 4 min. was Abeke bij mijn kern en kon ze dingen te benoemen die niemand van mij wist. Abeke heeft mij hele mooie heldere inzichten gegeven , waar ik echt verder mee kan. Ik kan het iedereen aanraden die voor keuzes staat of even de balans kwijt is , of helderheid wenst in het leven.”
Joyce Dekkers

“Het gaf me inzicht, duidelijkheid en zelfvertrouwen. Het gaat (nog steeds sinds de healing) een stuk beter met me. Er is meer rust, en meer ruimte voor genegenheid voor mezelf. Ook de donkere wolk tussen mij en mijn doelen is een stuk minder en soms zelfs helemaal weg. Ik sta wat standvastiger en laat me minder beinvloeden door dingen die niet van mij zijn/bij mij horen. Tuurlijk heb ik nog wat mindere momenten, maar ik vind het al een enorme vooruitgang. Ik voel me weer ‘heel’.”
Hans

Zo gaat een reading in zijn werk

Tijdens de reading zit ik tegenover je, vaak met m’n ogen dicht, want dat helpt me te concentreren. De informatie die ik lees is afkomstig van jou. Ik maak geen gebruik van gidsen of andere wezens. Een sessie duurt 1,5 à 2 uur.

Jij krijgt informatie

Je hoeft niet je best te doen om je open te stellen, je kunt gewoon op een stoel zitten en luisteren. Heb je vragen tussendoor dan kan je die natuurlijk stellen. Een reading hoeft echt niet serieus en zwaar te zijn, en het is zeker geen ‘heilige’ toestand, plezier en lichtheid vind ik belangrijk. De kunst voor mij is om zonder enig oordeel naar jou en jouw situatie te kijken. Dat is de enige manier om jou echt te zien. Je kan de reading opnemen op je telefoon, of ik kan het voor je opnemen als je dat wil, dan kan je het nog een keer naluisteren.

De stappen van een reading

Stap 1 – Ik start met een zogenaamde roosreading; ik gebruik de metafoor van een roos om jou te lezen. Ik kijk naar hoe je geworteld bent, de houding waarmee je in het leven staat, wat er nu in je leven speelt en ik kijk naar de doelen in je leven en of er misschien iets in de weg staat om die doelen te bereiken.
Stap 2 – Het vervolg hangt af van je eventuele vraag of van wat er naar voren is gekomen in de roosreading. Het kan zijn dat ik bijvoorbeeld je aura lees (het energieveld om je heen) of een aantal chakra’s (de energiepunten in je lichaam).
Stap 3 – De reading rond ik af met het geven van een healing. Zo kan alle informatie die je tijdens de reading hebt gehoord een beetje zakken en kan alle energie weer door je lichaam stromen en kun je ruimte maken voor nieuwe energie en groei.

 

Wil je een reading- en healingsessie boeken? Bel 06-12599837 of mail me voor een afspraak.