Selecteer een pagina

Reader en healer met beide benen op de grond

Vragen

Lees hier vragen van anderen en mijn antwoorden.

Heb je voor mij een advies of antwoord?

Nee. Ik vertel je wat jij laat zien, maak helder wat er speelt. Mocht je vragen hebben, dan weet jij het beste de antwoorden.

Zie je alles als reader?

Ik lees wat jij me laat zien. Als er dingen zijn die jij niet wilt laten zien, dan zie/lees ik deze niet. Ook de toekomst blijft buiten beeld. Een reading gaat over het nu en over het verleden en over je verlangens. De toekomst komt niet aan bod, wel jouw doelen hierin.

Ziet elke reader hetzelfde?

Ja. In principe wel. Een andere reader zal misschien andere woorden gebruiken en andere metaforen, maar in essentie ziet elke –goed opgeleide- reader jou, en dus dezelfde informatie.

Moet ik een probleem of een speciale vraag hebben?

Nee! Meer inzicht is altijd prettig, toch? Ook als pure nieuwsgierigheid je drijft ben je welkom.

Kan je alles healen?

Nee. Heb je ernstige (lichamelijke) klachten, dan is een medisch specialist de aangewezen persoon om je te helpen. Healings kunnen wel ondersteuning bieden bij een genezings- of veranderingsproces.

Over Abeke

Hoe kan het nou dat je zo veel informatie van mij ‘ziet’?

Dat is intuïtie of innerlijk weten. We gebruiken het allemaal in meer of mindere mate. Lees meer over ratio versus intuïtie>>

Hoe werkt een healing op afstand?

Voor energie maakt afstand niet uit. Misschien ken je het wel dat de telefoon gaat en dat je al weet wie er belt, ook al belt die persoon vanuit Amerika. Ook als je kilometers verderop bent, kan ik intunen op je energie en je een healing geven. Het is mijn ervaring dat een healing op afstand minstens zo effectief is als een healing die je ontvangt in mijn praktijk.

Wat doe je met de informatie die je bij mij ‘leest’?

Natuurlijk neem ik privacyregels in acht. Jouw verhaal belandt bij niemand anders. Voordat ik de reading of healing helemaal loslaat kijk ik wat ik er zelf van kan leren.