Selecteer een pagina

Reader en healer met beide benen op de grond

Wat klanten zeggen

Hieronder lees je reviews van klanten. Wil je zelf een review schrijven? Dat kan hier op mijn site (met alleen voornaam of voornaam en achternaam) of via Google reviews.

“Abeke kan zeer nauwkeurig lezen en ik werd keer op keer geraakt. Ik voelde dat het klopte wat ze las. Het was alsof er een grijze sluier werd opgelicht en er allemaal losse eindjes aan elkaar konden worden geknoopt.”

Inge

“Abeke wist tijdens de reading trefzeker te omschrijven waar ik me begaf op dit moment van mijn levensreis. De reading en healing hebben een soort kalmte in me teweeg gebracht. De kalmte van het los kunnen laten. Van het vertrouwen dat het weer goed komt. Het is voor mij een ‘voor’ en ‘na’ Abeke geworden. Het heeft iets in beweging gebracht, precies dat wat ik nodig had.”
Anne

“De eerste keer dat ik bij Abeke kwam wist ze alleen mijn naam en binnen 4 min. was Abeke bij mijn kern en kon ze dingen te benoemen die niemand van mij wist. Abeke heeft mij hele mooie heldere inzichten gegeven , waar ik echt verder mee kan. Ik kan het iedereen aanraden die voor keuzes staat of even de balans kwijt is , of helderheid wenst in het leven.”
Joyce Dekkers

“Het gaf me inzicht, duidelijkheid en zelfvertrouwen. Het gaat (nog steeds sinds de healing) een stuk beter met me. Er is meer rust, en meer ruimte voor genegenheid voor mezelf. Ook de donkere wolk tussen mij en mijn doelen is een stuk minder en soms zelfs helemaal weg. Ik sta wat standvastiger en laat me minder beinvloeden door dingen die niet van mij zijn/bij mij horen. Tuurlijk heb ik nog wat mindere momenten, maar ik vind het al een enorme vooruitgang. Ik voel me weer ‘heel’.”
Hans

“Elke keer weer mooi wat er uit de readings komt en oh zo herkenbaar en plaatsbaar!!
Blijft wonderbaarlijk wat er uit de energie naar voren komt en hoe het je helpt in je inzichten en leven.

Ik kijk stiekem alweer uit naar de volgende reading…

Chantal

“De reading heeft het proces van groei doen versnellen waar ik momenteel in zit. Een leuke, soms minder leuke, maar on-going ontdekkingstocht, namelijk het leven. Op zoek naar ontwikkeling, zelfkennis en een zoektocht naar acceptatie en het loslaten van perfectie die intern en extern aanwezig is.

Een reading op seksualiteit, voor mij een gevoelig onderwerp, maar van begin tot einde heb ik me veilig, begrepen en comfortabel gevoeld. Een fijne stap waarin ik direct na de reading meer ruimte voel voor ontwikkeling en van een stijgende lijn in mijn ontwikkeling overtuigd ben.”

MFS

“Een aanrader en cadeautje voor jezelf.
In mijn werkreading van Abeke kwamen niet direct nieuwe inzichten naar voren, maar kwamen er weer oude inzichten onder het stof vandaan (“oh ja, dat is inderdaad echt belangrijk voor mij”) en is heel fijn als iemand je helpt alle losse puzzelstukjes voor je sorteert en op de juiste volgorde legt. Abeke heeft mij die helderheid gegeven en weer meer vertrouwen en rust naar de toekomst.

Lisette

“Sinds de reading is mijn hoofd weer tot rust gekomen en lijk ik nú al met een helderdere blik naar zaken te kunnen kijken die op dit moment in mijn leven spelen.
De reading was verrassend maar gaf ook herkenbaarheid; vele spijkers werden op de kop geslagen!
Hoewel ietwat onwennig in het begin (immers niet wetende wat er zou komen) sloeg mijn gevoel al snel om naar vertrouwen en het zijn in een veilige, rustige plek om tot inzichten te komen.

Chantal

“Ben blij met de heldere reading. Voel me gezien in mijn worsteling met o.a. de energie en boodschappen van anderen en hoe dit het halen van mijn eigen doelen lastiger maakt. De healing heeft veel ‘opgeruimd’. Erg fijn.

Carla

“Op een rustige, vertrouwde en veilige manier heb ik de reading en healing van Abeke mogen ontvangen. Het gaf me inzicht, duidelijkheid en zelfvertrouwen. Het gaat (nog steeds sinds de healing) een stuk beter met me. Er is meer rust, en meer ruimte voor genegenheid voor mezelf. Ook de donkere wolk tussen mij en mijn toekomst/doelen is een stuk minder en soms zelfs helemaal weg. Dit kan ik ook redelijk zelf een beetje sturen, gewoon door er aan te denken hoe Abeke die weghaalde. Ik sta wat standvastiger en laat me minder beinvloeden door dingen die niet van mij zijn/bij mij horen. Tuurlijk heb ik nog wat mindere momenten, maar ik vind het al een enorme vooruitgang.
Ik voel me weer ‘heel’.”

Hans Stupers

“Soms heb je de ander nodig om meer over jezelf te leren. Soms heb je de ander nodig die de spiegel ophoudt en zegt: dit ben jij, dit zie ik. Met die blik worden bekeken is verhelderend en inzichtelijk. Het geeft besef en kracht om jezelf weer opnieuw te ontdekken en te ontrafelen. We zijn allemaal zulke complexe wezens dat je soms zoek raakt in je eigen ‘zijn’.

Fijn om in zo’n veilige omgeving een reading te krijgen die mij net weer een stapje dichter bij groei en innerlijke ontwikkeling brengt.”

Larissa

“Het was bijzonder om de onderliggende laag boven te zien komen via Abeke. Dat wat ik wel voel, wat mij drijft, maar wat een beetje ondergesneeuwd is door al het dagelijkse. Het sterkte mij wat ik hoorde. Alle verschillende deeltjes samen, dat ben ik. De kant die ik opvaar wordt gezien. Dit sterkt, want dit is wie ik ben op dit moment. Het geeft me kracht om nog meer door te zetten mijn eigen weg te gaan. En niet anders. Te verbinden met mensen, maar niet als dat mijn eigen weg gaan in de weg staat/zou staan. Niet egoïstisch, maar een logische weg en een logisch gevolg uit wat vooraf ging.
Het verwart ook wel, want het is heel eerlijk wat ik te horen kreeg. En veel. Ik laat het nu bezinken en ben benieuwd welke kracht er door de healing naar boven aan het komen is. Heel fijn dit.”

Sara van Deelen

“Het was een rommeltje in mijn hoofd aanvankelijk. Ik heb de reading na een aantal dagen nogmaals rustig beluisterd en wat punten opgeschreven. Het heeft me zeker beter op mijn benen gezet. Het geeft me rust om me bewust toe te staan de zorg voor mezelf bovenaan te zetten op mijn actielijstjes.”

Vera

“Abeke verstaat haar vak! Ze geeft je meer inzicht in wat belangrijk voor je is, laat helder zien wat je bezig houdt en welke weg je (eigenlijk) zou willen gaan. Bewustwording en bevestiging. Door de rust en warmte die ze uitstraalt kom je er bovendien als herboren weer vandaan.”

Ellen

“Jeetje wat een intense avond-reading zeg.
Met een heel vol gevoel gaan slapen. Maar ook als ander mens wakker geworden.Nu een paar uur later meer helderheid.
Er zijn al mooie opvallende veranderingen aan ’t gebeuren. Ik ben echt ontroerd-geraakt door alles. Het werkt heel bevrijdend. 
Na de geboortereading is de wedergeboorte ingezet….Zielenpad ….helderheid.”

Geraldine Caraballo

“Bijzonder om te ervaren hoe door de reading een -aanvankelijk lijkende gefragmenteerde- binnenkant zichtbaar wordt waardoor ineens de samenhang duidelijk is dat een helder kompas geeft voor de richting die je op moet en wilt gaan.”

José

“Ik zat regelmatig met tranen in mijn ogen door de her- en erkenning. Heerlijk om af en toe ook te kunnen lachen samen en om te zien met hoeveel plezier je dit doet.

Ik kan me nu door de inzichten, de verhelderde lijnen, meer richten op de dingen waar ik wél wat mee kan in plaats van datgene waarop ik géén invloed heb. Na de healing ben ik een stuk rustiger en voelt ook de plek in mijn lichaam waar de spanning zich ophoopte, zachter.

Als je vraagt hoe het met me gaat, zou ik eerst gezegd hebben: het gaat voor de helft goed en voor de helft slecht. Nu kan ik zeggen: het gaat goed! – met inbegrip van de k** momenten. Dus niet ‘goed’ in de zin van: ‘trein op de rails gezet, spoor gevolgd, op bestemming aangekomen en uitpakken maar!’, maar zo van: de eerste stap is gezet en ik ben klaar om in vertrouwen de volgende te zetten. Let’s do it!

Net de opname beluisterd, en het klopt allemaal nog steeds ;-).”

Pascal

“Abeke heeft letterlijk in mijn “ziel” gekeken en deurtjes geopend die dicht zaten, deze kunnen openen en “lezen” wat er in verborgen zat, uitgelegd en verheldert, en dat heeft mij diep geraakt…Wat heb je mij een inzicht en treffendheid gegeven en heb je mij “geraakt” in wie ik ben. De healing was verbluffend daarna, veel energie voelde ik en lichtheid, de zwaarte was weg, dat had ik in lange tijd niet meer zo gevoeld.”

Marjolein

“Mensen bestaan uit energie, jij bestaat uit energie en ik kan jouw energie, informatie lezen. Dat kan in principe iedereen, alleen ik heb het ontwikkeld,” zo begon Abeke mijn eerste reading. Een bijzondere ervaring: ze geeft dingen terug alsof ze me al jaren kent. Soms alsof ze zelf bij bepaalde situaties was, door bijvoorbeeld exact dezelfde woorden te gebruiken. Daarbij is ze voortdurend neutraal, vriendelijk, zonder oordelen. Ze heeft me geholpen om meer helder en meer in het heden te zijn: helderheden!”

Lianne

“Het is heel vreemd om iemand die je niet kent je diepste gevoelens onder woorden te horen brengen en die feilloos je patronen bloot legt. Net als de vorige keer ging ik lichter de deur uit, met een meer helder inzicht in een paar processen in mijn leven. Wat voor mij ook heel belangrijk is is dat ik me bij jou heel veilig voel door de respectvolle manier waarop de reading wordt gedaan.”

Ieteke

“Wauw! Ik heb gelachen, heb me verwonderd, weet meer over mezelf en m’n roots en ben met een goed gevoel de deur uitgegaan. Indrukwekkende opsomming toch?”

Jeroen

“Ik heb nu twee keer een reading en healing van Abeke ontvangen. Ze gaven mij veel kracht en vertouwen weer in mijzelf. Met opgeheven hoofd en rust ga ik na iedere sessie de deur weer uit om vol energie mijn pad verder te volgen.”

Mireille

“Het is een heerlijke ervaring om Abeke ‘spontaan’ een verhaal te horen vertellen dat neerkomt op een analyse van delen in jezelf die je wel wist maar nooit aan ekaar gekoppeld had. In ieder geval niet de manier waarop zij het aan je kenbaar maakt. Wat Abeke ‘leest’ in de aura brengt je op een prettige manier verder in je denkproces en geeft je een goed gevoel aan het einde van de sessie.”

Jeannette

“Tijdens mijn reading zag ik een vrouw die intens en op een volkomen natuurlijke wijze contact maakte met mijn binnenste, mijn drijfveren, mijn ziel of hoe ik het ook noemen moet. Het was zo vanzelfsprekend en gewoon, terwijl een reading en healing toch wat abracadabra en wel erg spiritueel klinkt. Net heb ik de hele reading opnieuw beluisterd en weer werd ik geraakt. Veel herkenning en tegelijkertijd veel om over na te denken en te doorvoelen. Door een – voor mij – nieuwe invalshoek of door een verbinding die jij legt.”

Rudi

“Ik vond het een hele mooie ervaring de rust waarin het gebeurt en de informatie die je krijgt zijn heel indrukwekkend. Soms is het bevestigend en soms verdiepend. Mooi, ik kan aanraden een reading te doen, het geeft inzicht in jezelf en verrijkt.”

Gea

“Het was een bijzondere ervaring om bij jou een reading en healing te ontvangen in een ontspannen en eerlijke sfeer. Soms zit je als mens in een proces en dan kan dit zeker een steuntje in de rug betekenen om je zelf weer helder voor ogen te zien.”

Manon

“Abeke heeft mijn vragen en behoeften helder gemaakt, door mij mee te laten kijken naar de persoon die ik ben, en als kind was. Onbewust wist ik dat misschien al wel. Maar haar reading/healing heeft me nét dat duwtje gegeven dat ik nodig heb om nu echt serieus tijd en ruimte te maken voor mezelf. Ik vond het een bijzondere en verhelderende ervaring.”

Karin

“De reading bij Abeke was erg mooi; zonder oordeel vertelt ze je wat ze ziet. Het is niet beangstigend of zweverig maar concreet hoor je waar je nu staat en welke uitdagingen er nog zijn. Heel fijn en zuiverend.”

Martine

“De reading door Abeke heeft me geholpen om oude inzichten die ik af en toe lijk te vergeten weer helder te krijgen. En meer inzicht in een paar voorzichtige nieuwe stappen die ik aan het zetten ben. Door haar reading zie ik die meer helder en durf ik daar meer op te vertrouwen. Ze maakt niet alleen mijn heden meer helder, maar plaatst dat ook in het juiste perspectief; met aandacht voor het verleden en zicht op de toekomst. Ik ging meer in balans, ontspannen en met nieuwe energie de deur uit.”

Sigrid

“Als je jezelf een mooi kado wil geven: haal een reading bij Abeke. Ze verwoordt precies dat wat diep van binnen in je verscholen ligt, je energie of wat je aan het uitzoeken bent op dat moment, maar waar je zelf geen vinger op kunt leggen. Ik heb meerdere readings bij Abeke gehad en ze waren steeds erg bijzonder en verhelderend.

Een healing bij Abeke voelt als een vriendelijke, krachtige, veilige boost voor je eigen energie. Als je even uit balans bent, kan zij je prima verder helpen en net dat zetje geven dat je nodig hebt.”

Lieke Starmans

Wil je een reading- en healingsessie boeken? Bel 06-12599837 of mail me voor een afspraak.