Selecteer een pagina

Reader en healer met beide benen op de grond

Ratio/intuïtie

 

In de westerse wereld hebben we vooral geleerd om onze ratio in te zetten, maar we bezitten allemaal het vermogen om ook op een andere manier te weten.

Klinkt het zweverig? Jij ‘leest’ ook wel eens iemand. Soms voel je aan je dat iemand niet lekker in z’n vel zit, ook al is het aan zijn uiterlijk niet te zien. Of je komt een ruimte binnen en voelt dat de sfeer aangenaam is, of juist niet. Hoe dat werkt? Elk mens bestaat uit energie en energie is informatie. Die informatie kun je ‘lezen’. Vaak doe je dat onbewust.

Intuïtie kun je trainen

Zoals je je ratio kunt trainen, kun je ook je intuïtie trainen. De kunst is om iemand zonder oordeel te zien. Want anders zie je iemand niet echt, maar dan kijk je naar het beeld dat je van die persoon hebt. Het kost wel wat training om zonder oordeel iemand te kunnen lezen. Ik heb helaas nog geen betere termen gevonden voor ‘reading’ en ‘healing’, want er kleven jammer genoeg de nodige plaatjes aan.

Over Abeke

Intuïtieschool Centrum voor Leven en Intuïtie (CLI)

Mensen vragen mij wel eens wanneer ik er achter kwam dat ik een gave heb. Ik denk dat we die gave allemaal hebben, alleen is die bij de een beter ontwikkeld dan bij de ander. Wat nog niet ontwikkeld is, kan ontwikkeld worden. Je kunt je intuïtie trainen bij het CLI, het Centrum voor Leven en Intuïtie in Utrecht. Ik geef hier les in intuïtieve ontwikkeling. Bij het CLI leer je in de basiscursus ‘energie-instrumenten’ waarmee je meer bij jezelf komt en meer toegang krijgt tot jouw innerlijk weten. Lees meer over de basiscursus. Zo nu en dan bieden we ook een basiscursus aan in Arnhem.

Wil je ervaren hoeveel je zomaar kan weten met je intuïtie? Maak een afspraak voor een reading en/of healing.