Selecteer een pagina

Reader en healer met beide benen op de grond

Ontwikkel je intuïtie bij het CLI in Arnhem of Utrecht

 

Denk je dat helder weten een gave is? Nee hoor, iedereen kan het leren. Je kunt je intuïtie trainen bij het CLI, het Centrum voor Leven en Intuïtie. Het CLI is gevestigd in Utrecht en geeft ook cursussen in Arnhem en op Ibiza. Ik geef hier les in intuïtieve ontwikkeling. Het CLI biedt basiscursussen intuïtieve ontwikkeling, themacursussen en opleidingen in reading en healing. Het ontwikkelen van je intuïtie geeft inzicht in jouw functioneren en jouw leven. Het opent de deur naar eigen plezier en naar op een simpele manier in verbinding zijn met jezelf en anderen.

Basiscursus Intuïtieve ontwikkeling

 

In de Basis 1 van het CLI maak je kennis met de basisprincipes van energie, eigen weten en eigen ruimte. Je leert van je eigen ervaringen en die van je mede-studenten. Door oefeningen zelf te doen kom je erachter hoe je je energie gebruikt, Je leert o.a.:

– gronden
– energie stromen
– energie van anderen loslaten
– waar is je energie? In het verleden, in het nu of in de toekomst? Is het binnen of buiten je lichaam?
– en nog meer ‘energie-instrumenten’ waarmee je meer bij jezelf komt, meer toegang krijgt tot jouw innerlijk weten en hier meer op leert te vertrouwen.

Drie maal per jaar start er een nieuwe cursus. Je kunt de cursus in 12 lessen in 3 maanden doen of in een turboversie in een week. Bezoek de site van het CLI of bel me voor meer info!

De lessen in Arnhem zijn in de Chizaal, Sloetstraat 66A in het Sonsbeekkwartier. Kijk op de CLI site voor data van open dagen.

Wil je eerst ervaren hoe dat werkt met intuïtie en energie? Maak een afspraak voor een reading en  healing.

Over Abeke