Selecteer een pagina

Reader en healer met beide benen op de grond

Healing

 

Je energie in balans

Zit je niet lekker in je vel? Loop je rond met een boel emoties, maar lukt het niet om het los te laten? Een healing helpt. Een healing is er op gericht om je energiesysteem in balans te brengen. Het zorgt ervoor dat je energie vrijer stroomt. Het ruimt op. Het precieze effect verschilt van persoon tot persoon. Wat het je kan opleveren:

  • Lekkerder in je vel zitten
  • Meer in je lichaam en uit je hoofd
  • Meer rust
  • Meer stevigheid
  • Meer inzicht in je emoties

Sommigen voelen het meteen, anderen een dag later of zelfs een week later.

Zo werkt een healing

Bij een healing tune ik in op jou en jouw energiesysteem. Jij geeft me -zonder woorden- de antwoorden. Ik kijk wat er nodig is om eventuele blokkades op te heffen. Een healing helpt je bij het loslaten en in evenwicht brengen van je energie. Jij zit comfortabel op een stoel en voorafgaand aan de healing vertel je mij jouw naam. Dat helpt mij om mij te concentreren op jouw energie. Een healing duurt ongeveer 20 minuten. Na afloop geef ik je een korte terugkoppeling van wat er in de healing aan de orde was.

Kom je voor de eerste keer? Dan neem ik daar wat meer tijd voor, je krijg dan eigenlijk een mini-reading erbij. Wil je uitgebreid horen over de situatie waar je inzit en wat je daarin wil? Kies dan voor een reading/healing-sessie [link].

Een healing ziet er een beetje gek uit. Ik sta op een afstand van zo’n twee meter van je en gebruik mijn handen voor het geven van de healing. Zo maak ik contact met jouw energie en help je om oude energie los te laten en ruimte te maken voor nieuwe energie.

Een healing is voor jou als je

 • Je niet lekker in je vel zit.
 • Je veel in je hoofd zit.
 • Het niet voor elkaar krijgt om je emoties los te laten of een plek te geven.
 • Je een boost wil geven aan jouw eigen vermogen om jezelf te genezen.
 • Je ondersteuning wil in een eigen genezingsproces, maakt niet uit of dat fysiek of geestelijk is.
 • Meer in contact wil komen met jouw eigen weten.

“Na de healing ben ik een stuk rustiger en voelt ook de plek in mijn lichaam waar de spanning zich ophoopte, zachter.”

Pascal

“De healing was verbluffend, veel energie voelde ik en lichtheid, de zwaarte was weg, dat had ik in lange tijd niet meer zo gevoeld.”

Marjolein

“De readings en healings gaven mij veel kracht en vertouwen in mijzelf. Met opgeheven hoofd en rust ga ik na iedere sessie de deur weer uit om vol energie mijn pad verder te volgen.”

Mireille

“Het was een bijzondere ervaring om een reading en healing te ontvangen in een ontspannen en eerlijke sfeer. Soms zit je als mens in een proces en dan kan dit zeker een steuntje in de rug betekenen om je zelf weer helder voor ogen te zien.”

Manon

Healing kan ook op afstand

Een healing kan in mijn praktijk in Arnhem en kan ook op afstand. Bij een healing op afstand spreken we een tijdstip af. Jij bent waar jij wil zijn en ik doe de healing vanuit mijn werkruimte. Je kan bewust ergens gaan zitten of liggen om de healing te ervaren, dat hoeft niet. Je kan ook iets anders doen tijdens de healing, dat maakt voor het effect niet uit.

Hands-on-healing

In sommige gevallen werkt het beter om een zogenaamde hands-on-healing te ontvangen. Deze is gericht op het opheffen van energetische blokkades specifiek in je lichaam. Met een hands-on-healing kan je spanning en stress uit je lichaam loslaten. Je ligt tijdens de hands-on-healing gekleed op een massagetafel. Ik tune in op je lichaam en kijk op welke plekken je oude energie wilt loslaten. Op die plekken leg ik mijn handen. Ik vertel je wat je daar wilt loslaten en waarmee je je wilt opvullen. Soms masseer ik die plekken om de energie los te maken. Het duurt ca. 30 minuten. Een hands-on-healing zorgt ervoor dat de energie in je lichaam vrijer kan stromen. Het geeft een opgeruimd en opgeladen gevoel. Je kan je op die manier meer verbonden voelen met je lichaam.

Verschil ‘gewone’ healing en hands-on-healing

Een ‘gewone’ healing richt zich primair op je energetisch systeem; je aura, je chakra’s. Soms komt ook daarbij je fysieke systeem aan de orde; je hormoonstelsel, je organen. Een hands-on-healing richt zich primair op het fysieke systeem. Ik kijk waar er oude energie is (bijvoorbeeld emoties, stress) die zich heeft opgehoopt in het lichaam en help je lichaam om het los te laten.

Wil je na de healing een activerende stoelmassage? De aanvullende kosten hiervoor zijn 25,- euro.

Wil je een healingsessie boeken? Bel 06-12599837 of mail me voor een afspraak.