Selecteer een pagina

Reader en healer met beide benen op de grond

Traject

 
Inzicht en balans tijdens een veranderingsproces

Soms heb je behoefte aan wat steun in je groei. Of je nou in een rouwproces zit, net start met een nieuwe baan, het gevoel hebt dat je vast zit of maar geen helderheid krijgt over wat je wil. Daarvoor bied ik een traject. Anders dan bij een ‘normale’ coach gaan we niet veel praten. Steeds gaat het er om jouw eigen wijsheid naar boven te halen. Met mijn intuïtie maak ik daar rechtstreeks contact mee. Ik kom tot de kern en daar vind jij jouw antwoorden.

Dit levert een traject je op

In een traject kijken we wat je nodig hebt om weer lekker in je vel te zitten. We werken met energie en massage.

N

Helderheid over jouw pad, jouw doelen en wat er in de weg staat

N

Concrete handvatten hoe je verdere stappen zet

N

Ondersteuning bij jouw groei en daarmee focus op wat je wil. Focus helpt je enorm!

N

Je voelt weer dat jij het van binnen weet, zo kun je duidelijker onderscheid maken tussen al die adviezen en verwachtingen van anderen en wat jij wil en nodig hebt

N

Je kunt met meer ontspanning groeien

N

Je kunt contact maken met jouw eigen plezier en vitaliteit

De waarde van dit traject is 800 euro. Je betaalt 699 euro.

Een traject is voor jou als je

  • Behoefte hebt aan ondersteuning in een proces waar je in zit.
  • Je merkt dat je al denkend  en pratend niet tot verbetering komt.
  • Je meer inzicht wil in jezelf en wat je drijft.
  • Je je in een spannende, of moeilijke fase van je leven bevindt.
  • Je meer balans wil ervaren in jezelf.
  • Meer in contact wil komen met jouw eigen weten.

“De readings en healings gaven mij veel kracht en vertouwen in mijzelf. Met opgeheven hoofd en rust ga ik na iedere sessie de deur weer uit om vol energie mijn pad verder te volgen.”

Mireille

“Het is een heerlijke ervaring om Abeke ‘spontaan’ een verhaal te horen vertellen dat neerkomt op een analyse van delen in jezelf die je wel wist maar nooit aan ekaar gekoppeld had. In ieder geval niet de manier waarop zij het aan je kenbaar maakt. Wat Abeke ‘leest’ in de aura brengt je op een prettige manier verder in je denkproces en geeft je een goed gevoel aan het einde van de sessie.”
Jeanette

“Als je jezelf een mooi kado wil geven: haal een reading bij Abeke. Ze verwoordt precies dat wat diep van binnen in je verscholen ligt, je energie of wat je aan het uitzoeken bent op dat moment, maar waar je zelf geen vinger op kunt leggen. Ik heb meerdere readings bij Abeke gehad en ze waren steeds erg bijzonder en verhelderend. Een healing bij Abeke voelt als een vriendelijke, krachtige, veilige boost voor je eigen energie. Als je even uit balans bent, kan zij je prima verder helpen en net dat zetje geven, dat je nodig hebt.”
Lieke Starmans

Zo ziet het reading/healingtraject eruit

We starten met een reading en healing als vertrekpunt van het traject. Waar sta je nu, wat zijn je hartewensen, wat staat er in de weg tussen jou en jouw doelen? Het traject bestaat in totaal uit 4 healings, 3 reading/healingsessies en 2 ontspanningsmassages. Ik geef je een oefeningen mee om thuis te doen, je krijgt 2 opnames van geleide visualisaties. In overleg bepalen we de planning.