Selecteer een pagina

Als je bij mij komt voor een reading, dan kijk ik onder andere naar jouw aura. Dat is het energieveld om je heen, jouw energetische uitstraling. Alle levende wezens hebben een energieveld, ook planten en dieren.

Uitdrukking van jou

Je aura is een uitdrukking van jou. Het is niet iets statisch, het verandert voortdurend met je mee. Ben je boos, dan geeft dat een ander effect in je aura dan als je blij bent, bijvoorbeeld. Je aura kan heel groot of klein zijn, het kan open staan of juist niet, het heeft een bepaalde vorm, het heeft lagen en het kan verschillende kleuren hebben.

Als iemand ‘in je aura komt’

De wetenschap kan niet zoveel met een aura, maar jij kent het vast wel als er iemand ‘in je aura komt’. Dan voel je dat iemand in je ruimte zit en dat diens energie effect heeft op jouw energie. Meestal voelt dat niet zo prettig. Jouw eigen energie voelt eigen, energie van een ander kan verwarring opleveren.

Kleuren in de aura

Je kan energie waarnemen in de vorm van kleuren. Voor mij geldt dat ook. En soms komt informatie op een andere manier binnen. Soms zie ik het, soms voel ik het, soms weet ik het. Er zijn stromingen die ervan uitgaan dat elke kleur in een aura of in een chakra (een energiepunt in je lichaam) een vaste betekenis heeft. Zo zie ik het niet en zo werkt het voor mij ook niet in de praktijk. Ik ga elke keer op zoek naar de specifieke betekenis van een kleur, daar zit veel informatie in en het is elke keer anders.

Zelfinzicht

Het lezen van het aura geeft inzicht in jezelf en hoe je je uitdrukt en laat zien in de wereld. En hoewel het een momentopname is, is er ook informatie in te vinden die veel rijker is dan hoe je je op dat moment voelt. Oude ervaringen, onverwerkte emoties, energie van anderen, hoe jij je opstelt ten opzichte van anderen, dat kan allemaal naar voren komen in je aura. Het lezen van je aura geeft zelfinzicht en dat is de sleutel tot persoonlijke groei en het nemen van bewuste beslissingen.

Dieper begrip

Aurareading is een krachtig instrument voor zelfontdekking en zelfhealing. Of je nu op zoek bent naar emotioneel evenwicht, spirituele groei, of gewoon nieuwsgierig bent naar de onontdekte facetten van jezelf, aurareading kan een dieper begrip geven van wie je werkelijk bent.

Reading van chakra’s, roos en vorige levens

In een readingsessie kijk ik niet alleen naar jouw aura. Ik gebruik de metafoor van een roos om jouw energie te beschrijven. Ook kijk ik soms naar de specifieke informatie in een of meer chakra’s. En het kan aan de orde zijn om een of meer vorige levens te lezen. Dat laatste doe ik als ervaringen in vorige levens invloed hebben op wat je nu aan het leren en aan het uitzoeken bent.

Zelf leren over je aura

Er is geen goed of fout aura en geen ‘one size fits all’. Jouw aura is uniek, omdat jij uniek bent. Wil je zelf meer leren over je aura, volg dan de basis 1 cursus van het CLI, het Centrum voor Leven en Intuïtie, de energieschool waar ik lesgeef. Dat is echt dè plek om te leren hoe je meer ruimte maakt voor je eigen weten. Hier leer je meer over wat een aura is en hoe jij zelf bewust invloed uitoefent op je aura en hoe je dit schoonmaakt. Zie meer op www.cli.nl.