Selecteer een pagina

Reader en healer met beide benen op de grond

Houseclearing

De sfeer in je huis op orde

Voelt je huis niet prettig? Heb je een nieuwe woning, maar voelt het nog niet ‘van jou’? Slaap jij of je kind niet lekker en vermoed je dat dit iets te maken kan hebben met de energie in de slaapkamer? Zijn er bepaalde plekken in huis waar het raar voelt? Staat je huis in de verkoop of verkoop je het binnenkort?
Het is zo belangrijk dat je een plek hebt waar je je thuis voelt en veilig voelt. Het kan veel invloed hebben op je leven en dat van je huisgenoten als dat niet het geval is. Als je jouw huis verkoopt, dan is het belangrijk dat potentiële kopers dit gevoel krijgen. Hoe je ervoor zorgt dat je je thuis voelt in je huis? Met een energetische reiniging van je huis of zogenaamde houseclearing.
Wat het je oplevert? Je voelt je (weer) prettig, veilig en thuis in je huis. Je huis verkoopt makkelijker.

Blog Sterven met mergpijpje

Een houseclearing is voor jou als je

  • Je veilig en prettig wil voelen in je huis.
  • Je rustiger wil slapen.
  • Je huis makkelijker wil verkopen.
  • De vervelende sfeer in je bedrijfspand wil oplossen.
  • Na een scheiding jouw huis meer van jouw wil maken.
  • De energie van vorige bewoners uit je huis wil hebben.
  • Fris wil starten in je nieuwe huis
  • De angst van je kind voor de eigen kamer wil oplossen.
“Ik vond de clearing erg prettig en werd er blij van. Qua huis voelt het net wat lichter en dynamischer dan ervoor. Mijn dochters kamer voelt minder eng en warmer. Ik voel nu dat ik er helemaal opnieuw mag beginnen.”
Esther, Amsterdam

“We dachten even dat we een miskoop hadden gedaan, want er hing echt een rare vibe in het huis, maar nu voelt het opgeruimd en helemaal van ons. Blij dat we dit hebben gedaan. Abeke is heel down to earth en konden precies benoemen wat er aan de hand was.”
Erica, Tiel

“Na een jaar op Funda waarin het huis veel is bezichtigd zonder een enkele serieuze bieding vond ik het moeilijk om de rust in mezelf te bewaren. Hoewel ik weet dat ieder huis op z’n tijd verkocht wordt. Na de houseclearing was het huis binnen een maand verkocht. Abeke is laagdrempelig, makkelijk in communicatie en empathisch maar niet ongepast nieuwsgierig. Ik raad dit mensen aan wanneer het lang duurt voor je huis verkoopt en je de rust in jezelf wil bewaren.”

Eveline van Geijn, Amsterdam

“Mijn dochter sliep slecht en durfde niet in haar kamer te zijn. De energetische reiniging van het huis heeft enorm geholpen, ze speelt in haar kamer en ze slaapt beter door nu.”
Renée, Tiel

Werkwijze energetische huisreiniging

We maken een afspraak voor de house clearing. Ik kom bij jou thuis en reinig het huis, ruimte voor ruimte. Dat doe ik door in te tunen op de energie in de ruimte. Heb je een tuin, dan neem ik ook deze mee. Je hoeft er niet bij aanwezig te zijn. Voor een paar uur ga je de deur uit en ik ga aan de slag. Na afloop krijg je een seintje en een terugkoppeling van mij. Ik vertel je wat er aan de hand was en hoe het dan is. Na een paar weken check ik bij je of het nog steeds goed voelt in je huis of dat er een extra actie nodig is.

Kosten van een energetische reiniging van je huis: 390 euro. Dat is inclusief een eventuele healing van jouw en/of huisgenoten en een extra reiniging op afstand na 2 à 3 weken en exclusief eventuele reiskosten.

Verkoop je je huis? Dan kan het goed werken om niet alleen de uitgebreide energetische huisreiniging te doen, maar ook tweemaal een extra reiniging voorafgaand aanbezichtigingen. De kosten daarvoor zijn: 599 euro. 

Wil je de energie in je huis opgeschoond hebben? Bel 06-12599837 of mail abeke@helderheden.nl.