Selecteer een pagina

Reader en healer met beide benen op de grond

Werkreading

 

Meer inzicht in de relatie tot je werk

Loop je met een vraag rond over je werk? Twijfel je of je op de juiste plek zit? Of vraag je je af wat de volgende stap in je loopbaan moet zijn? Een werkreading kan je helpen om inzicht te krijgen in je situatie.

Hoe gaat een werkreading?

 

In een werkreading komen o.a. de volgende vragen aan de orde:

  • Waar ben je enthousiast over in je werk en wat vind je niet leuk?
  • Wat is je hartenwens als het gaat om werk?
  • Wat ben je aan het leren?
  • Wat helpt je om volgende stappen te zetten?

 

Op deze vragen kan een werkreading antwoord geven. Ik kijk naar jouw energie in relatie tot je werk en vertel je wat je mij aan informatie laat zien. Heb je momenteel geen werk? Ook dan kan een werkreading helderheid geven. Ik kijk naar hoe je in je vorige banen stond en hoe het precies zit met je banenzoektocht. Ook als je twijfelt tussen twee banen is een werkreading een goed middel om inzicht te krijgen in je wensen en motieven.

Over Abeke

Wat levert een werkreading je op?

 

Een werkreading kan je net een zetje in de goede richting geven als je aan het puzzelen bent met je loopbaan. Het kan ook een goede start zijn van een coachingstraject of loopbaanontwikkelingstraject. Elqui is bijvoorbeeld een goed loopbaancoachingbureau.

Enthousiast? Maak een afspraak!

Heb je een eigen bedrijf?

 

Dan kun je een bedrijfsreading doen, want ook de energie van een bedrijf of een team is te lezen. Daar is veel informatie in te vinden zodat je verder kunt groeien met je bedrijf. Wil je meer weten? Voor bedrijven werk ik vanuit abekeschreur.nl. Of neem meteen contact met me op.