Selecteer een pagina

Reader en healer met beide benen op de grond

Reading op vorige levens

Wat kan je leren van je vorige levens?

Dat is de centrale vraag bij een reading op vorige levens. In je energie is te zien wat voor vorige levens je hebt gehad. In de reading kijk ik naar levens die een link hebben met je huidige leven. Het kan zijn dat er een of meer levens naar voren komen. De volgende vragen komen aan de orde:

  • Wat was je in een vorig leven aan het leren
  • Waar liep je tegen aan?
  • Wat voor effect heeft dat op wat je nu aan het uitzoeken bent?

In een reading op vorige levens kijk ik altijd naar de link met nu, zodat de reading je handvatten geeft om je leven zo in te richten zoals jij het wilt.

Over Abeke

Wat is het effect van een reading op vorige levens?

Een reading op vorige levens geeft je inzicht in jezelf en je drijfveren. Het biedt een verrassende invalshoek voor je eigen groei. Geloof je niet in vorige levens? Zie deze vorige levens dan als een metafoor. Ook dan kan deze reading je inzicht geven in wie je bent. De healing na afloop helpt je om oude energie uit vorige levens los te laten en ruimte te maken voor groei en voor wie je nu bent.

Voor wie is een reading op vorige levens interessant?

Is er een terugkerend thema in je leven dat je niet kan plaatsen? Voelt iets bijvoorbeeld als een hele oude angst? Bijvoorbeeld angst voor verdrinking of angst voor het aangaan van een liefdesrelatie? Het kan zijn dat je zelf voelt dat dit niets te maken heeft met het leven dat je nu leeft, dat het iets heel ouds is. In zo’n geval kan een reading op vorige levens helpen. Ook pure nieuwsgierigheid kan je drijven.

Weet je niet of een bepaald thema/angst te maken heeft met vorige levens, kies dan voor een algemene reading. Dan komt vanzelf het thema naar voren en de informatie over waar dit vandaan komt.

Afspraak maken? Mail abeke@helderheden.nl of bel me.