Selecteer een pagina

Reader en healer met beide benen op de grond

Reading op seksualiteit (voor vrouwen)

Heb je vragen over jouw seksualiteit?

Seks en seksualiteit zijn gevoelige thema’s. Er zijn veel ideeën in de maatschappij over ‘hoe het hoort’ en wat normaal is. Je kan zelf allerlei onbewuste overtuigingen hebben over hoe je als seksueel wezen moet zijn en over hoe seks moet zijn. Misschien heb je een partner die veel minder of juist veel meer zin heeft. Misschien heb je moeite met een orgasme krijgen of zou je meer jouw sensualiteit en seksualiteit willen ervaren. Of heb je negatieve ervaringen gehad met seks. Of pijn bij het vrijen. Een reading op het thema seksualiteit geeft je inzicht in hoe en wat seksualiteit en seks voor jou is, wat je wensen en doelen zijn op dit vlak en wat misschien in de weg staat.

“Ik liep al een tijdje met een vraag waar voor mij nogal wat schaamte op zat: waarom heb ik geen zin meer in sex? Ik schoof het aldoor voor me uit om er mee aan de slag te gaan. Ik was er al eens mee bezig gegaan en kwam toen in het reguliere circuit terecht bij een seksuoloog. Dat leverde voor mij niets op.
Ik ken Abeke als docent bij het CLI; ik vind haar een bijzonder prettig persoon. Abeke las mijn energie op mijn vraag en die bleek veelomvattender te zijn dan ik verwachtte. Ze kan zeer nauwkeurig lezen en ik werd keer op keer geraakt. Ik voelde dat het klopte wat ze las. Het was alsof er een grijze sluier werd opgelicht en er allemaal losse eindjes aan elkaar konden worden geknoopt. Ook de complexheid van het thema voor mij bleek uit de reading. Ik heb weer een beetje meer eigenwaarde en een voorzichtige “you go girl” instelling terug 🙂”
(Inge, klant Helderheden)

Wat levert een reading en healing op seksualiteit je op?

Het geeft je inzicht in wat seksualiteit voor jou is en wat je daarin wil. Het geeft je de kans om oude patronen, ervaringen en overtuigingen los te laten en ruimte te maken voor plezier en levenslust. Het helpt je om te voelen hoe jij jouw seksualiteit en sensualiteit wil ervaren en welke stappen je kunt zetten om dit te doen.

Nieuwsgierig?

Over Abeke