Selecteer een pagina

Reader en healer met beide benen op de grond

Reading voor je kind

Is je kind snel geprikkeld? Angstig? Kan het moeilijk slapen? Heeft jouw kind stress van school of door een andere oorzaak?

Veel kinderen zijn heel sensitief. Ze pikken veel energie en emoties van hun omgeving op en kunnen dat vervolgens niet verwerken. Het leidt tot drukte of juist terugtrekken, slecht slapen, veel emoties en stress. Misschien houdt het daar ook bij jou kind verband mee. Of misschien is er een specifieke oorzaak; rouw, een scheiding..Schoolprestaties kunnen er onder leiden, de rest van het gezin ook. En helaas is ons schoolsysteem (nog) niet toegerust om sensitieve kinderen de kans te geven op hun eigen manier te groeien. Van een snel overprikkeld kind kun je ook als ouder behoorlijk wat stress hebben.

Ik heb al veel kinderen geholpen in mijn praktijk. Ik werk met kinderen van alle leeftijden. En kijk wat jouw kind nodig heeft. We starten met een reading/healingsessie. In sommige gevallen is je kind daarbij aanwezig, soms is dat niet nodig en kom je als ouder voor een sessie. Een vervolg kunnen we op afstand doen. In veel gevallen is dat een healingserie. Ik geef de healings dan op afstand. Dus jouw kind is waar het op dat moment maar is en ik werk vanuit mijn eigen praktijk. Voor energie maakt afstand namelijk niet uit.

Over Abeke

Kinderen leren snel over energie, is mijn ervaring. Bij oudere kinderen geef ik een energie-oefening mee, zodat jouw kind het gevoel heeft zelf grip te hebben op eigen energie en emoties. Met een paar sessies is het al mogelijk om stappen te zetten en een verandering in gang te zetten.

Wil je een afspraak maken? Of eerst overleggen? Mail naar abeke@helderheden.nl of bel me op 06-12599837.