Bedrijfsreading

In een bedrijfsreading lees ik de energie van jouw bedrijf. Of je nou een eenpitter bent of directeur van een organisatie met 1000 mensen…en organisatie, een systeem, heeft z’n eigen energie en daar zit veel informatie in.

Essentiële informatie
Hoe zit het met veiligheid? Hoe vitaal en stevig is de organisatie? Hoe wordt er om gegaan met emoties en doelen? Hoe zit het met communicatie intern en met de buitenwereld? En hoe zit het met de visie en missie? Hoe ziet de organisatie de buitenwereld? Welke -al dan niet helpende- overtuigingen zijn er?

Energie in balans betekent groei
Hoe meer de energie van een organisatie in balans is en vitaal is, hoe meer ruimte er is voor groei en plezier. Ik breng in kaart hoe dit er voor jouw bedrijf uit ziet en waar de kansen liggen voor verandering en verbetering.

Cultuur en energie
Met een achtergrond als organisatie-antropoloog heb in jarenlang vooral gekeken naar de invloed van cultuur op organisaties. Cultuur zie ik als de gezamenlijke constructie van de werkelijkheid. Die blik op de realiteit bepaalt hoe een orgasatie zich gedraagt. In een bedrijfsreading beschrijf ik die bril. Naast cultuur is er de energie van een organisatie. Er is een overlap, maar energie is meer, het gaat over inspiratie, visie, vitaliteit.

De kosten voor een bedrijfsreading zijn:

Eenpitter: 249 euro
Tweemanszaak: 349 euro
Team: 399 euro
Organisatie tot 100 mensen: 649 euro, incl. energiescan van de afdelingen
Organisatie met meer dan 100 mensen: 1049 euro, incl. energiescan van de afdelingen

prijzen zijn ex btw

Zie voor meer info http://www.abekeschreur.nl