Reading

In een reading ‘lees’ ik  jouw energie, ik vertel je wat jij laat zien.

Hoe gaat een reading in zijn werk?

Nou, daar zitten we dan!

Tijdens de reading zit ik tegenover je, vaak met m’n ogen dicht, want dat helpt me te concentreren. De informatie die ik lees is afkomstig van jou. Ik maak geen gebruik van gidsen of andere wezens.

Je hoeft niet je best te doen om je open te stellen, je kunt gewoon op een stoel zitten en luisteren. Heb je vragen tussendoor dan kan je die natuurlijk stellen.  Een reading hoeft echt niet serieus en zwaar te zijn, plezier en lichtheid zijn belangrijk. Ik maak het je tijdens de reading zo aangenaam mogelijk, met thee en lekkers. Wat ik vertel neem ik op, je ontvangt het bestand met de reading, zodat je het later nog eens kunt beluisteren.

De stappen

Stap 1 – Ik start met een zogenaamde roosreading. Dat houdt in dat ik de metafoor van een roos gebruik om jou te lezen. Ik kijk naar hoe je geworteld bent, de houding waarmee je in het leven staat, wat er nu in je leven speelt en ik kijk naar de doelen in je leven en of er misschien iets in de weg staat om die doelen te bereiken.

Stap 2 – Het vervolg hangt af van je eventuele vraag of van wat er naar voren is gekomen in de roosreading. Het kan zijn dat ik je aura lees (het energieveld om je heen) of een aantal chakra’s (de energiepunten in je lichaam).

Stap 3 – Na de reading sluit ik af met het geven van een healing. Zo kan alle informatie die je tijdens de reading hebt gehoord een beetje zakken en kan alle energie weer door je lichaam stromen.

Stap 4 –De reading neem ik op en zet ik op een cd of ik mail je het bestand. Zo kan je de reading later nog eens te beluisteren. Je krijgt veel informatie tijdens een reading, dus de kans is groot dat je bij het beluisteren dingen hoort die je tijdens de reading zelf nog niet in je op had genomen.

Wat levert het je op?

Een reading levert je meer inzicht op in jezelf, in hoe je leeft of in je relatie met iemand.  Je kan het zien als eerste stap in het veranderen van jezelf of van aspecten in je leven. Die bewustwording en helderheid kan al een verandering in gang zetten. Het geeft je de ruimte om nieuwe stappen te zetten. Het kan ook zijn dat je juist tot de conclusie komt dat het even prima is zoals het is.

Wil je weten met wat voor soort vragen je bij mij terecht kan, lees dan voor wie. Zie ook de veelgestelde vragen over readings en healings.