Healing

Een healing is er op gericht om je energiesysteem in balans te brengen. 

Een healing zorgt ervoor dat je energie vrijer stroomt. Het ruimt op. Het precieze effect verschilt van persoon tot persoon. Lekkerder in je vel zitten, meer lol, meer in je lichaam en uit je hoofd, meer rust of stevigheid of meer inzicht in je emoties zijn mogelijke effecten.

Hoe gaat een healing in zijn werk?

Bij een healing tune ik in op jouw energiesysteem en kijk wat er nodig is om eventuele blokkades op te heffen. Een healing helpt je bij het loslaten en in evenwicht brengen van je energie. Jij zit comfortabel op een stoel en voorafgaand aan de healing vertel je mij jouw naam. Dat helpt mij om mij te concentreren op jouw energie. Een healing duurt ongeveer 20 minuten.

Een healing ziet er een beetje raar uit. Ik sta op een afstand van zo’n twee meter van je en gebruik mijn handen voor het geven van de healing. 

Een healing kan in mijn praktijk in Arnhem en kan ook op afstand.

Hands on healing – In sommige gevallen werkt het beter om een zogenaamde hands on healing te ontvangen. Deze is gericht op het opheffen van energetische blokkades in je lichaam. Lees hier over een hands-on-healing.

Healing op afstand – Kies je voor een healing op afstand, dan ben jij waar je zelf wilt zijn en geef ik je een healing vanuit mijn praktijk. Je belt me voor het maken van een afspraak. Na afloop van de healing neem ik contact met je op en vertel je wat ik heb gezien en gedaan. Een healing op afstand werkt hetzelfde als een gewone healing, het enige verschil is de fysieke afstand. Die afstand maakt voor de werking niets uit.

Healingserie – Eén healing is prettig, 5 nog meer. Ik bied een traject aan van 5 healings, met een tussenpoze van circa 2 weken, tegen een gereduceerd tarief. Zo geef je jezelf de kans om meer stevigheid in je energie te creëren of bijvoorbeeld wat extra ondersteuning te krijgen in een veranderingsproces.

Klik hier voor de tarieven. Of maak meteen een afspraak, bel 06-12599837 of mail me.