Plaats hier je ervaringen en lees ervaringen van anderen!

Plaats hier je reactie en je ervaringen met mijn readings en healings! Als je een reactie achterlaat wordt de naam die je opgeeft zichtbaar op de site, jouw mailadres niet. Lees mijn Privacystatement Helderheden.

34 gedachten over “Plaats hier je ervaringen en lees ervaringen van anderen!”

 1. Ik liep al een tijdje met een vraag waar voor mij nogal wat schaamte op zat, nl. waarom heb ik geen zin meer in sex. Ik schoof het aldoor voor me uit om er mee aan de slag te gaan. Ik was er al eens mee bezig gegaan en kwam toen in het reguliere circuit terecht bij een seksuoloog. Dat leverde voor mij niets op.
  Ik ken Abeke als docent bij het CLI; ik vind haar een bijzonder prettig persoon. Abeke las mijn energie op mijn vraag en die bleek veelomvattender te zijn dan ik verwachtte. Ze kan zeer nauwkeurig lezen en ik werd keer op keer geraakt. Ik voelde dat het klopte wat ze las. Het was alsof er een grijze sluier werd opgelicht en er allemaal losse eindjes aan elkaar konden worden geknoopt. Ook de complexheid van het thema voor mij bleek uit de reading. Ik heb weer een beetje meer eigenwaarde en een voorzichtige “you go girl” instelling terug 🙂
  Dank je wel, lieve Abeke.

 2. Verdriet, tegenslagen, verlies, ik deed het altijd alleen. Met steun van lieve mensen om me heen, dat wel, maar toch vooral alleen. Dwars er doorheen, diep voelen en ondergaan, en dan gelouterd weer boven komen drijven, dat was mijn manier. Ditmaal trof een onverwacht verlies me zo hard, dat ik dreigde mezelf erin te verliezen. Ik voelde, ik heb iets of iemand nodig om de impasse te doorbreken. Waar wat? Via via kwam ik bij Abeke terecht, en ook al noemt haar website niet specifiek rouw en verlies als item, toch voelde zij intuïtief (!) direct goed aan. En mijn intuïtie klopte.
  Abeke wist tijdens de reading trefzeker te omschrijven waar ik me begaf op dit moment van mijn levensreis. De reading en healing hebben een soort kalmte in me teweeg gebracht. De kalmte van het los kunnen laten. De kalmte van het vertrouwen dat het weer goed komt. Het is voor mij een ‘voor’ en ‘na’ Abeke geworden. Het heeft iets in beweging gebracht, precies dat wat ik nodig had. Verdriet en gemis zijn niet ineens verdwenen, maar ik voel me vele malen sterker en ga met meer inzicht en veerkracht verder. En dit alles na een telefoongesprek via alleen een ‘draadje’ (geen beeld) met daarop volgend een healing op afstand, ik in Portugal, zij in Arnhem. Is dat niet mooi? Voor mij is het een bijzondere en vruchtbare ervaring geworden. Heel helend kan ik wel zeggen. En ik zal graag vaker bij Abeke aankloppen voor intuïtieve hulp op afstand!

 3. Zowel eind augustus als nèt voor de kerstdagen weer voor readings bij Abeke geweest.
  Grappig om nu tegenover elkaar te zitten nu je elkaar inmiddels kent; desondanks elke keer weer mooi wat er uit de readings komt en oh zo herkenbaar en plaatsbaar!!
  Blijft wonderbaarlijk wat er uit de energie naar voren komt en hoe het je helpt in je inzichten en leven.

  Ik kijk stiekem alweer uit naar de volgende reading… 🙂

  Bedankt Abeke!!

 4. De reading heeft het proces van groei doen versnellen waar ik momenteel in zit. Een leuke, soms minder leuke, maar on-going ontdekkingstocht, namelijk het leven. Op zoek naar ontwikkeling, zelfkennis en een zoektocht naar acceptatie en het loslaten van perfectie die intern en extern aanwezig is.

  Een reading op seksualiteit, voor mij een gevoelig onderwerp, maar van begin tot einde heb ik me veilig, begrepen en comfortabel gevoeld. Een fijne stap waarin ik direct na de reading meer ruimte voel voor ontwikkeling en van een stijgende lijn in mijn ontwikkeling overtuigd ben.

  Bedankt Abeke

 5. Wat een bijzonder mooie ervaring, heel verhelderend!!
  De eerste keer dat ik bij Abeke kwam wist ze alleen mijn naam en binnen 4 min. was Abeke bij mijn kern en kon ze dingen te benoemen die niemand van mij wist.
  Abeke heeft mij hele mooie heldere inzichten gegeven , waar ik echt verder mee kan.
  Ik ven echt zo dankbaar dat Abeke op mijn pad is gekomen en mooie Readings en healings heeft gegeven waardoor ik verder kan op mijn pad in dit leven.
  Ik kan het iedereen aanraden die voor keuzes staat of even de balans kwijt is , of helderheid wenst in het leven.
  Lieve Abeke nogmaals hartelijk dank!!
  Liefs Joyce

 6. Een aanrader en cadeautje voor jezelf.
  In mijn werkreading van Abeke kwamen niet direct nieuwe inzichten naar voren, maar kwamen er weer oude inzichten onder het stof vandaan (“oh ja, dat is inderdaad echt belangrijk voor mij”) en is heel fijn als iemand je helpt alle losse puzzelstukjes voor je sorteert en op de juiste volgorde legt. Abeke heeft mij die helderheid gegeven en weer meer vertrouwen en rust naar de toekomst.

 7. Afgelopen zaterdag ben ik voor een reading en healing bij Abeke geweest. Sinds die dag is mijn hoofd weer tot rust gekomen en lijk ik nú al met een helderdere blik naar zaken te kunnen kijken die op dit moment in mijn leven spelen.
  De reading was verrassend maar gaf ook herkenbaarheid; vele spijkers werden op de kop geslagen!
  Hoewel ietwat onwennig in het begin (immers niet wetende wat er zou komen) sloeg mijn gevoel al snel om naar vertrouwen en het zijn in een veilige, rustige plek om tot inzichten te komen.
  Dank Abeke, voor deze mooie ervaring. Je bent op een perfect moment op mijn pad gekomen, daar ben ik dankbaar voor. Én als kers op de taart ook nog een mooie opleiding om mee te starten in mei….het moet zo zijn! 🙂

 8. Ben blij met de heldere reading. Voel me gezien in mijn worsteling met o.a. de energie en boodschappen van anderen en hoe dit het halen van mijn eigen doelen lastiger maakt. De healing heeft veel ‘opgeruimd’. Erg fijn.

 9. Op een rustige, vertrouwde en veilige manier heb ik de reading en healing van Abeke mogen ontvangen. Het gaf me inzicht, duidelijkheid en zelfvertrouwen. Het gaat (nog steeds sinds de healing) een stuk beter met me. Er is meer rust, en meer ruimte voor genegenheid voor mezelf. Ook de donkere wolk tussen mij en mijn toekomst/doelen is een stuk minder en soms zelfs helemaal weg. Dit kan ik ook redelijk zelf een beetje sturen, gewoon door er aan te denken hoe Abeke die weghaalde. Ik sta wat standvastiger en laat me minder beinvloeden door dingen die niet van mij zijn/bij mij horen. Tuurlijk heb ik nog wat mindere momenten, maar ik vind het al een enorme vooruitgang.
  Ik voel me weer ‘heel’. Een vervolgbezoek bij Abeke komt er zeker.

 10. Soms heb je de ander nodig om meer over jezelf te leren. Soms heb je de ander nodig die de spiegel ophoudt en zegt: dit ben jij, dit zie ik. Met die blik worden bekeken is verhelderend en inzichtelijk. Het geeft besef en kracht om jezelf weer opnieuw te ontdekken en te ontrafelen. We zijn allemaal zulke complexe wezens dat je soms zoek raakt in je eigen ‘zijn’.

  Fijn om in zo’n veilige omgeving een reading te krijgen die mij net weer een stapje dichter bij groei en innerlijke ontwikkeling brengt. Bedankt Abeke!

 11. Het was bijzonder om de onderliggende laag boven te zien komen via Abeke. Dat wat ik wel voel, wat mij drijft, maar wat een beetje ondergesneeuwd is door al het dagelijkse. Het sterkte mij wat ik hoorde. Alle verschillende deeltjes samen, dat ben ik. De kant die ik opvaar wordt gezien. Dit sterkt, want dit is wie ik ben op dit moment. Het geeft me kracht om nog meer door te zetten mijn eigen weg te gaan. En niet anders. Te verbinden met mensen, maar niet als dat mijn eigen weg gaan in de weg staat/zou staan. Niet egoïstisch, maar een logische weg en een logisch gevolg uit wat vooraf ging.
  Het verwart ook wel, want het is heel eerlijk wat ik te horen kreeg. En veel. Ik laat het nu bezinken en ben benieuwd welke kracht er door de healing naar boven aan het komen is. Heel fijn dit.

 12. Het was een rommeltje in mijn hoofd aanvankelijk. Ik heb de reading na een aantal dagen nogmaals rustig beluisterd en wat punten opgeschreven. Het heeft me zeker beter op mijn benen gezet. Het geeft me rust om me bewust toe te staan de zorg voor mezelf bovenaan te zetten op mijn actielijstjes.

 13. Abeke verstaat haar vak! Ze geeft je meer inzicht in wat belangrijk voor je is, laat helder zien wat je bezig houdt en welke weg je (eigenlijk) zou willen gaan. Bewustwording en bevestiging. Door de rust en warmte die ze uitstraalt kom je er bovendien als herboren weer vandaan!
  Dank je wel, Abeke!

 14. Jeetje wat een intense avond-reading zeg.
  Met een heel vol gevoel gaan slapen. Maar ook als ander mens wakker geworden.Nu een paar uur later meer helderheid.
  Er zijn al mooie opvallende veranderingen aan ’t gebeuren.
  Op dit moment kan ik uit het niets geinspireerd en vanuit zoveel liefde reageren op zaken die mij voorheen triggerden
  Ik ben echt ontroerd-geraakt door alles.
  Het werkt heel bevrijdend. Raakbaar nu en om de juiste reden.
  Zoveel universele liefde heb ik nooit eerder mogen ervaren.
  Na de geboorte reading is de wedergeboorte ingezet….Zielenpad ….helderheid
  Dank voor je zijn! Je manier van ‘ werken’ Zo’n groot cadeau heb je mij’ gegeven.
  Hoe alles verder uit zal werken dat weet niemand. Maar voor in het nu maakt mijn hart weer sprongetjes en durf ik het bijna niet te geloven…

  Dankjewel :-)
  G

 15. Bijzonder om te ervaren hoe door de reading van Abeke een -aanvankelijk lijkende gefragmenteerde- binnenkant zichtbaar wordt waardoor ineens de samenhang duidelijk is dat een helder kompas geeft voor de richting die je op moet en wilt gaan.

 16. Abeke, je reading heeft me echt geholpen. Dank je wel!

  Ik mocht het ontvangen zoals jij het deed: zo open, zo raak, zo ontwapenend. Ik zat regelmatig met tranen in mijn ogen door de her- en erkenning. Heerlijk om af en toe ook te kunnen lachen samen en om te zien met hoeveel plezier je dit doet.

  Ik kan me nu door de inzichten, de verhelderde lijnen, meer richten op de dingen waar ik wél wat mee kan in plaats van datgene waarop ik géén invloed heb. Na de healing ben ik een stuk rustiger en voelt ook de plek in mijn lichaam waar de spanning zich ophoopte, zachter.

  Als je vraagt hoe het met me gaat, zou ik eerst gezegd hebben: het gaat voor de helft goed en voor de helft slecht. Nu kan ik zeggen: het gaat goed! – met inbegrip van de k** momenten. Dus niet ‘goed’ in de zin van: ‘trein op de rails gezet, spoor gevolgd, op bestemming aangekomen en uitpakken maar!’, maar zo van: de eerste stap is gezet en ik ben klaar om in vertrouwen de volgende te zetten. Let’s do it!

  Net de opname beluisterd, en het klopt allemaal nog steeds ;-)

 17. Ik ben zeer onder de indruk van de Reading van Abeke. Zij heeft letterlijk in mijn “ziel” gekeken en deurtjes geopend die dicht zaten deze kunnen openen en “lezen” wat er in verborgen zat, uitgelegd,en verhelderd, en dat heeft mij diep geraakt…Een fijne bijzonder persoonlijkheid is Abeke en wat een inzicht en treffendheid heb je mij gegeven en heb je mij “geraakt” in wie ik ben. De healing was verbluffend daarna, veel energie voelde ik en lichtheid, de zwaarte was weg, dat had ik in lange tijd niet meer zo gevoeld. Ik ben heel blij dat ik jou heb mogen ontmoeten. Ik kom zeker graag nog een keer bij je terug als ik wat verder in mijn proces zit om dan meer inzichten te mogen krijgen.Dankjewel voor deze bijzonder ervaring.!

 18. “Mensen bestaan uit energie, jij bestaat uit energie en ik kan jouw energie, informatie lezen. Dat kan in principe iedereen, alleen ik heb het ontwikkeld,” zo begon Abeke mijn eerste reading. Een bijzondere ervaring: ze geeft dingen terug alsof ze me al jaren kent. Soms alsof ze zelf bij bepaalde situaties was, door bijvoorbeeld exact dezelfde woorden te gebruiken. Daarbij is ze voortdurend neutraal, vriendelijk, zonder oordelen. Ze heeft me geholpen om meer helder en meer in het heden te zijn: helderheden! Dank je wel Abeke.

 19. Het is heel vreemd om iemand die je niet kent je diepste gevoelens onder woorden te horen brengen en die feilloos je patronen bloot legt. Net als de vorige keer ging ik lichter de deur uit, met een meer helder inzicht in een paar processen in mijn leven. Wat voor mij ook heel belangrijk is is dat ik me bij jou heel veilig voel door de respectvolle manier waarop de reading wordt gedaan. Dank je Abeke (ook namens oma :-)

 20. Wauw! Ik heb gelachen, heb me verwonderd, weet meer over mezelf en m’n roots en ben met een goed gevoel de deur uitgegaan. Indrukwekkende opsomming toch?

 21. Ik heb nu twee keer een reading en healing van Abeke mogen ontvangen. Ze gaven mij veel kracht en vertouwen weer in mijzelf. Met opgeheven hoofd en rust ga ik na iedere “sessie” de deur weer uit om vol energie mijn pad verder te volgen…. Je bent een bijzondere vrouw. Met plezier kijk ik weer uit naar de volgende reading.

 22. Het is een heerlijke ervaring om Abeke ‘spontaan’ een verhaal te horen vertellen dat neerkomt op een analyse van delen in jezelf die je wel wist maar nooit aan ekaar gekoppeld had. In ieder geval niet de manier waarop zij het aan je kenbaar maakt. Wat Abeke ‘leest’ in de aura brengt je op een prettige manier verder in je denkproces en geeft je een goed gevoel aan het einde van de sessie.

 23. Wat mooi om jou zo bezig te zien … Tijdens mijn reading zag ik een vrouw die intens en op een volkomen natuurlijke wijze contact maakte met mijn binnenste, mijn drijfveren, mijn ziel of hoe ik het ook noemen moet. Het was zo vanzelfsprekend en gewoon, terwijl een reading en healing toch wat abracadabra en wel erg spiritueel klinkt … Jouw natuurlijke manier van zijn ontroerde mij diep. En ook de woorden die je uitsprak en de wijze waarop je dat deed. Net heb ik de hele reading opnieuw beluisterd en weer werd ik geraakt. Veel herkenning en tegelijkertijd veel om over na te denken en te doorvoelen. Door een – voor mij – nieuwe invalshoek of door een verbinding die jij legt. Je zag het goed: mijn sterke behoefte om te leven vanuit het hart, om de genegenheidsenergie (zoals jij het noemde) te ervaren. Bij jouw reading, healing en stoelmassage heb ik dit tot in het diepste ervaren.

 24. Ik vond het een hele mooie ervaring de rust waarin het gebeurd en de informatie die je krijgt zijn heel indrukwekkend soms is het bevestigend en soms verdiepend. Mooi ik kan aanraden een reading te doen geeft inzicht in jezelf en verrijkt.

 25. Het was een bijzondere ervaring om bij jou een reading en healing te ontvangen in een ontspannen en eerlijke sfeer. Soms zit je als mens in een proces en dan kan dit zeker een steuntje in de rug betekenen om je zelf weer helder voor ogen te zien. Dank voor meer inzicht!

 26. Abeke heeft mijn vragen en behoeften helder gemaakt, door mij mee te laten kijken naar de persoon die ik ben, en als kind was. Onbewust wist ik dat misschien al wel. Maar haar reading/healing heeft me nét dat duwtje gegeven dat ik nodig heb om nu echt serieus tijd en ruimte te maken voor mezelf. Ik vond het een bijzondere en verhelderende ervaring.

 27. Gespannen en enorm hoopvol had ik me op weg naar Abeke begeven, een thema reading op waarom ik soms mijn gronding verloor en er dus gewoonweg niet meer durfde te zijn en of zij de reden daarvan even voor me kon vinden en het liefst natuurlijk ook healen (lees: wegnemen). Maar zelfs door al die hooggespannen verwachtingen heen wist ik dat ik niet zoveel mocht vragen, weten hoe en wat er gebeurde was al voldoende en dan het lijdzame proces ingaan van er zelf heel hard aan gaan werken. Maar ik vertrok bij Abeke met precies wat ik me had gewenst en heb nog steeds dat diep dankbare gevoel: ‘dat je dit kan doen voor mensen.’

 28. De reading bij Abeke was erg mooi; zonder oordeel vertelt ze je wat ze ziet. Het is niet beangstigend of zweverig maar concreet hoor je waar je nu staat en welke uitdagingen er nog zijn. Heel fijn en zuiverend!

 29. De reading door Abeke heeft me geholpen om oude inzichten die ik af en toe lijk te vergeten weer helder te krijgen. En meer inzicht in een paar voorzichtige nieuwe stappen die ik aan het zetten ben. Door haar reading zie ik die meer helder en durf ik daar meer op te vertrouwen. Ze maakt niet alleen mijn heden meer helder, maar plaatst dat ook in het juiste perspectief; met aandacht voor het verleden en zicht op de toekomst. Ik ging meer in balans, ontspannen en met nieuwe energie de deur uit.

 30. Zeker ook dankzij Abeke mijn rijbewijs gehaald… Beide keren voordat ik mocht afrijden een healing op afstand ontvangen en beide keren buitengewoon bijzonder wat Abeke weet te vertellen over wat ze voelt/ziet. Ik vroeg haar vooral om rust en vertrouwen omdat ik het zelf erg lastig vond om dingen los te laten en te ontspannen. Hoe bijzonder was het dat ik inderdaad rustig en zelfverzekerd werd! Ik kan het iedereen aanraden als steuntje in de rug en om dingen helder te krijgen. De naam van haar site omsluit alles. Abeke, nogmaals bijzonder veel dank!

 31. Ik vond het een heel bijzondere ervaring om een reading te krijgen. Voor een deel hoorde ik dingen die ik zelf al weet van mezelf, maar ik kreeg ook informatie waarvan ik kon voelen dat het klopte, maar waar ik me nog niet bewust van was. De naam helderheden is goed gevonden, Abeke heeft een boel voor me verhelderd. Wat ik gek vond om te ervaren, maar ook prettig: ik heb geen advies gekregen, ik ben niet in een bepaalde richting gestuurd. Desondanks heb ik een beter beeld van de stappen die ik nu wil zetten. Bijzonder en mooi om mee te maken.

 32. Beste ‘bijzondere’ Abeke, Volgens de dierenriem is er geen sterrenbeeld aardser dan het mijne. Het voelt vreemd, nog dagelijks, dat je voorbij mijn ‘firewall’ bent geraakt. Daarna is er opeens veel veranderd. Ik heb het ervaren en ik heb het gezien. In mijzelf en allerliefsten. Wat ik voel, hoor en zie zijn opmerkelijke en individueel elementaire ontwikkelingen. Minder hoofd, meer hart. Warm, positief en, bewust, onbevangen. Ik blijf verblijven in bijzondere dank!

 33. Ik heb nu een paar keer een healing op afstand gekregen van Abeke. Dat werkt gek, want ik heb haar nog nooit ontmoet, en toch weet ze heel veel van me. Door die healings voel ik me meer in balans en rustiger. Het voelt alsof ik dichter bij mezelf kom.

 34. Als je jezelf een mooi kado wil geven: haal een reading bij Abeke. Ze verwoordt precies dat wat diep van binnen in je verscholen ligt, je energie of wat je aan het uitzoeken bent op dat moment, maar waar je zelf geen vinger op kunt leggen. Ik heb meerdere readings bij Abeke gehad en ze waren steeds erg bijzonder en verhelderend.

  Een healing bij Abeke voelt als een vriendelijke, krachtige, veilige boost voor je eigen energie. Als je even uit balans bent, kan zij je prima verder helpen en net dat zetje geven, dat je nodig hebt. Ik ben erg dankbaar dat Abeke op mijn pad is gekomen. Zij heeft mij meerdere malen uitstekend verder geholpen toen ik het zelf even niet meer kon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s