» Op naar Genua

Havenstad Genua trekt aan me, en boezemt me angst in. Vandaag ga ik de stad eindelijk bezoeken. Hier bevinden zich een aantal energieplekken, die liggen op een energielijn van Skellig Michael in Ierland, naar Mountain Carmel in Israel. Mijn beeld van Genua -donker, ruig, vol messentrekkers en zakkenrollers- heb ik geheel naar eigen inzicht ingekleurd, het is op geen enkele ervaring gebaseerd. Voordat ik de stad bereik, heb ik eerst wat vooroordelen op te ruimen; angst kan angstige situaties aantrekken, is mijn overtuiging. Dus het loont om met frisse blik de stad in te gaan.

Andere energieplekken in Italië – o.a. Portofino, Portovenere, Pisa, Luca, Siena, Assisi – hebben naam vanwege de mooie gebouwen en prachtige ligging. Maar Genua? Vanavond weet ik meer…

Auteur: Abeke Schreur

Reader, healer, communicatieadviseur en leraar intuïtieve ontwikkeling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s