» In de lucht

En dit is ‘m dan, mijn website. Vind het doodeng om online te gaan. Ik ga de lucht in als reader en healer. Toch heel wat anders dan klanten werven op basis van mond tot mondreclame. Hoop dat het me lukt om met m’n site weg te blijven uit de zweef-sfeer.

In het verleden was ik nog wel eens bang dat ik me, door me bezig te houden met energiewerk, buiten de normale maatschappij plaats. Gelukkig wordt intuïtie steeds meer een geaccepteerd onderdeel van de samenleving. Maar blijkbaar is mijn angst om een soort ‘malle eppie’-plaatje opgeplakt te krijgen nog niet helemaal weg. Anders had ik deze website niet zo spannend gevonden. Maar gelukkig wel voor een groot deel, ik ga niet voor niets online!

Zo langzamerhand begin ik in ieder geval steeds meer van wordpress te begrijpen. Alhoewel…nog lang niet alles loopt lekker. Een verspringend menu. Datum-aanduiding op vaste pagina’s die ik niet wil, maar ook niet weg krijg. Waar blijf ik met m’n hang naar perfectie?!

Auteur: Abeke Schreur

Reader, healer, communicatieadviseur en leraar intuïtieve ontwikkeling

3 gedachten over “» In de lucht”

  1. Abeke, een mooie site die helemaal aansluit bij hoe ik je ken. Als communicatiespecialist, nuchter, betrokken en deskundig. Als persoon, warm en hartelijk. Door jou ben ik in contact gekomen met het CLI voor een reading. Bijzonder! Prachtig dat jij het zo professioneel oppakt. Veel succes!

  2. Stoere, zachte Abeke; je site staat alseen huis! Je hebt alles goed en helder beschreven. En precies zoals ik jou ook ken. Ook ik feliciteer je dan ook met deze geslaagde sprong!

  3. Abeke,

    je site is super, malle eppie heel ver weg en plaatjes.. hij staat er vol mee! Gefeliciteerd met je sprong in het diepe. Hij is geslaagd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s